Business Gala Oss 2016

oktober 3, 2015 Business Gala

Met het Business Gala van maart 2015 nog vers in het geheugen, ontvingen we enkele maanden geleden het bericht van het bestuur dat wij ook in 2016 mogen tekenen voor de ideeën en overall organisatie van dit prachtige evenement! Daar zijn we natuurlijk erg trots op. We realiseren ons dat de lat hoog ligt na de overweldigende reacties van het afgelopen Business Gala en we zullen alles op alles zetten om dat succes op zijn minst te evenaren. Hoe we dat willen doen? In ieder geval met een metamorfose van een verrassende locatie. Op de website www.businessgalaoss.nl kunt u alvast kijken voor een eerste indruk en stukje bij beetje zal meer onthuld worden.

Van de voorzitter van Stichting Business Gala, Jelle van Gangelen, ontvingen we onderstaande reactie, waarvoor grote dank!
“Namens het bestuur van de Stichting Business Gala Oss wil ik je enorm bedanken voor de geweldige bijdrage aan het Business Gala Oss in 2015! Je inzet, enthousiasme, expertise, locatiekeuze en organisatietalent heeft eraan bijgedragen dat wij als bestuur vol vertrouwen uitzagen naar het Gala en na afloop van het Gala enorm veel complimenten hebben mogen ontvangen van een record aantal bezoekers! We hebben er dan ook zonder enige twijfel voor gekozen ook in 2016 de organisatie van het Business Gala aan je toe te vertrouwen. Samen met het bestuur van het Gala zullen we zorgen voor een opnieuw bijzonder en succesvol Gala in 2016! BUSINESS GALA 2016 VAN NATURE ONDERNEMEND!”

Business Gala Oss

Business Gala Oss 19 maart 2016: Save the date!