NIEUWS

INSPIRATIE | WETENSWAARDIGHEDEN | INFO


AANDACHT VOOR BELEVING
Onze specialiteit ligt in het woordje ‘aandacht’. We besteden veel aandacht aan de voorbereidingen, tot in detail bespreken we en werken we uit. De beleving die we willen realiseren is het doel en alles gaat op alles om dat te bereiken. Niemand die een aandeel heeft in de verzorging van uw evenement komt onbeslagen ten ijs. Of het nu de cateraar betreft, entertainment of bouwer van tenten of materialen, iedereen is ‘up to speed’ op het moment dat ze uw terrein of de evenementenlocatie betreden. En uw eigen aandacht? Die gaat naar uw gasten, daar waar hij hoort.

ZELF ALLES REGELEN OF IEMAND IN DE ARM NEMEN?
Natuurlijk adviseren we dat laatste. Maar ook uw eigen team kan een aandeel vervullen in de organisatie. Wij zijn experts, maar verklaren onszelf niet heilig. Wat nou als blijkt dat een samenwerking tussen uw eigen team en ons als specialist het plan naar het hoogst haalbare resultaat leidt? Dan gaan wij hier graag in mee en verdelen de taken in het begin van de voorbereidingen. Zo pakken wij een aantal belangrijke zaken op, doet het eigen team waar hun kracht ligt en vullen we elkaar aan. Door samen te sparren, taken goed en helder te verdelen en vooral het enthousiasme te delen, móet het wel iets moois worden, toch?

VLIEGEN DE KOSTEN DE PAN UIT?
Een feest vieren of een zakelijke bijeenkomst organiseren kost uiteraard geld. Maar ook wij kijken graag mee naar budgetten en zullen ons best doen om op redelijke wijze naar kosten te kijken. Zo werkt Impression Events bijvoorbeeld níet op commissiebasis maar maken we van tevoren onze kosten bekend en daar blijft het bij. Daardoor kunnen wij ook kritisch kijken naar de inkoop van materialen, catering of techniek. En onderhandelen we om een goede deal te maken met deze leveranciers. In het begin van een traject zorgen we ook het liefst voor een compleet kostenoverzicht dat duidelijk, helder en in verhouding is, waarbij we aan alle nodige elementen denken en er niet later in het traject onvoorziene kosten bij komen. Verrassingen bewaren we liever voor de gasten die op uw evenement uitgenodigd zijn.

Contact

BENIEUWD NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN EN WILT U VRIJBLIJVEND EENS VAN GEDACHTEN WISSELEN?


EVENEMENTENBUREAU IMPRESSION EVENTS | RON VAN GELDER

Kantoor: Jeneverbes 193 | 5345 JB | Oss

www.impressionevents.nl | info@impressionevents.nl | 06 5391 5585 | KVK: 17273923 | BTW id: NL001764693B34