NIEUWS

IN A GOOD MOOD!


Het Business Gala Oss staat voor de deur. Op het moment van schrijven duurt het nog een week en een paar uren. En de sfeer op kantoor is relaxed. Het enthousiasme groeit alleen maar en het wachten tot we kunnen beginnen duurt eigenlijk te lang. Kratten staan ingepakt en de bokaal wacht net zo ongeduldig om naar een nieuwe ondernemer te verhuizen. De smoking hangt klaar en bijna alle lijstjes zijn afgevinkt.

De laatste voorbereidingen vinden plaats, nog even overleg over het één met de één of met de ander over iets anders. Nog even een belletje over minuten, verlengkabels, wijnglazen of coupletten. Een rondje digitale Tipp-ex in het draaiboek en een regel bijschrijven als dat wat verduidelijkt. Het bestuur een appje sturen met dingen die voor de rest geheim blijven. Een berichtje naar techniek voor een laatste vraag of antwoord. Een mailtje beantwoorden over ingrediënten of een paar enveloppen opsturen.

We zijn vereerd dat we voor de vijfde maal dit prachtige feest van startschot tot fluitsignaal mogen verzorgen. Met een club van mensen die ook een stapje meer zetten dan noodzakelijk, die een idee aanbrengen als iets in hen opkomt, die altijd bereikbaar zijn voor een vraag of opwelling, ernaar uitkijken om van start te gaan met bouwen, aansluiten, plakken, sleutelen, steken, liften, takelen, drummen, dansen, zingen, koken, schenken, sporten en op knoppen drukken…

We hebben er zin in!!! En hopen u ook!

Voor meer info en nieuws kunt u kijken op www.businessgalaoss.nl of Facebook.

 

 

 

 

Contact

BENIEUWD NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN EN WILT U VRIJBLIJVEND EENS VAN GEDACHTEN WISSELEN?


EVENEMENTENBUREAU IMPRESSION EVENTS | RON VAN GELDER

Kantoor Oss: Gotenweg 13-J | 5342 PP Oss

Kantoor Heesch, tevens postadres: Akkerveld 26 | 5384 DZ Heesch

www.impressionevents.nl | info@impressionevents.nl | 06 5391 5585 | KVK: 17273923